Monday, December 5, 2016

Reclaim Your Heart by Yasmin Mohaged

~Reclaim Your Heart by Yasmin Mohaged~

Inilah buku terakhir yang saya baca ketika menunggu putera bongsu saya si Panglima ketika di tahan di Wad SCN HTJ bulan lepas sebab demam  ketika berusia 18 hari. Dan selepas keluar wad sehingga hari ini, saya masih belum menyentuh buku ini semula kerana masih juggling between the newborn, 2 toddlers and house chores. Lame reason kan... hehehehhe..

Saat menjaga Panglima yang sedang berjuang melawan demamnya, saya di beritahu lagi bahawa Panglima akan di bawa ke bilik lain untuk test jantungnya kerana ada bunyi. Sejam menunggu pada ketika itu terasa seperti berhari². Resah hati saya ubati dengan membaca buku ini sambil berdoa semuanya okay. Buku ini mengubat rasa hati saya sedikit sebanyak bahawa ini adalah ujian dariNya, menjentik hati saya untuk kembali dan mendekatkan lagi diri kepadaNya. DIA rindukan hambaNya yang satu ini..

Anyway, setakat yang saya baca. This book is giving me a chill, a good impression, a strong heart, belajar untuk redha dan bersyukur dengan apa yang kita ada, belajar untuk MENCINTAI DIA YANG SATU dan sentiasa bergantung kepadaNYA. Belum banyak yang dapat saya ulas kerana belum habis membacanya tapi I would really suggest this book to anyone. It's a good read, bacaan yang bakal membuka minda dan menyedarkan kita. Always always come back to HIM

#shakleeSeremban #shakleeEffect #landmarkstudy
#liveamazing
#bisnesdarirumah
#tsunamishaklee


0 comments:

About Us

Saya Norhayani Jalaweh atau lebih dikenali sebagai Yenny Abu Bakar, merupakan Shaklee Independent Distributor yang mempunyai KEPAKARAN dan boleh membantu anda dengan memberikan konsultasi TERBAIK untuk Set Breastfeeding, Set Kehamilan, Set Berpantang, Set Slimming dan Set Kesihatan Kanak-kanak.

Selain daripada itu, saya juga akan berkongsi mengenai PENYUSUAN SUSU IBU, RESEPI-RESEPI serta TIPS KESIHATAN lain untuk rujukan bersama.


Name : Norhayani "YENNY" Jalaweh
Shaklee ID 868303
Call/SMS/WhatsApp 012 922 2415
email : yenny_jh@yahoo.com
COD : Seremban, Senawang, Seremban Jaya, Paroi, Ampangan & Seremban 2
Shipping via POSLAJU/GDEX to all over Malaysia
Copyright © 2014 HEALTHY AND GREENER LIFE STYLE