Sunday, December 4, 2016

Aktiviti Berfaedah di Masa Lapang

Jeng jeng jeng

Hobi saya ada banyak. Hobi paling bahaya adalah shopping.. hehehehe.. siapa tak suka shopping kan. Dulu saya ke shopping mall mencari apa yang perlu, these day banyak shopping online jer. Save energy & tak penat kejar anak².. hehehee.. So weekend boleh spend untuk buat aktiviti lain dengan family gak..

Bercucuk tanam adalah antara hobi baru saya. Dari awal kawin dah ajak husband tanam macam² sayuran tapi tak pernah menjadi kecuali yang senang hidup macam serai. Naik frust then stop. Sampailah jumpa set hidroponik ni. Tekad beli dan start tanam. Alhamdulillah, dah 4 bulan lebih gak lah kami tak beli sayur daun. Jimat dah sikit kat situ kan. In a long run, mesti lagi jimat. Yang penting, sayuran saya bebas pesticide. Selamat di makan begitu sahaja.. hehehehe.. Bukan setakat vitamin jer nak yang selamat di makan, bebas kimia, organic semua tu. Everything else nak yang organik, selamat dan bebas kimia merbahaya. Anak² pun semakin suka makan sayur, I think sayuran yang saya tanam ini rasanya lebih sedap berbanding yang beli kat pasar dulu.. hehehehhe..

Okay, enough about my hobby. What's yours?

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Nak COD Vitamin Shaklee ke mana² destinasi pilihan sekitar Seremban, Seremban 2, Senawang, Ampangan dan sekitarnya?
Berada di luar kawasan di atas tapi masih nak mendapatkan servis kami?

Hubungi saya, pengedar sah Shaklee anda:
Fast Reply: 012 922 2415 (WhatsApp / Telegram)
Email : yenny_jh@yahoo.com
PM Personal FB: http://bit.ly/PM-Yenny
PM FB PAGE : http://bit.ly/PM_Us

#tsunamishaklee
#bisnesdarirumah
#liveamazing
#landmarkstudy
#shakleeEffect
#shakleeSeremban


0 comments:

About Us

Saya Norhayani Jalaweh atau lebih dikenali sebagai Yenny Abu Bakar, merupakan Shaklee Independent Distributor yang mempunyai KEPAKARAN dan boleh membantu anda dengan memberikan konsultasi TERBAIK untuk Set Breastfeeding, Set Kehamilan, Set Berpantang, Set Slimming dan Set Kesihatan Kanak-kanak.

Selain daripada itu, saya juga akan berkongsi mengenai PENYUSUAN SUSU IBU, RESEPI-RESEPI serta TIPS KESIHATAN lain untuk rujukan bersama.


Name : Norhayani "YENNY" Jalaweh
Shaklee ID 868303
Call/SMS/WhatsApp 012 922 2415
email : yenny_jh@yahoo.com
COD : Seremban, Senawang, Seremban Jaya, Paroi, Ampangan & Seremban 2
Shipping via POSLAJU/GDEX to all over Malaysia
Copyright © 2014 HEALTHY AND GREENER LIFE STYLE