Wednesday, October 22, 2014

SET DIET SHAKLEE - SIZE XXL KE M

Resamnya sudah menjadi keinginan semua orang mahukan bentuk badan yang cantik dan ideal. Terutamanya kaum wanita yang tidak pernah rasa berpuas hati dengan bentuk badan sendiri. Naik berat sedikit sudah mula memikirkan bagaimana nak buang berat yang naik tadi. Pelbagai usaha dan ubatan sanggup di beli demi untuk mendapatkan bentuk badan dan berat idaman. Tambahan pulak dengan lambakan pelbagai jenis ubatan dan pil kurus di pasaran kini. Shaklee turut menawarkan Set Diet atau Slimming Shaklee yang berasaskan bahan semulajadi untuk pengguna-penggunanya. Bezanya dengan pil kurus di luar sana adalah ia 100% semulajadi dan bebas dari bahan kimia. Ia juga lulus ujian dari pihak KKM dan HALAL. Dan saya merupakan pengguna tegar set ini sebelum di sahkan mengandung anak kedua yang bakal lahir bila-bila masa sahaja. Apakah basic konsep yang di amalkan oleh pengguna Set Diet Shaklee ini? Ia adalah berdasarkan konsep 3B iaitu BAKAR, BUANG dan BINA. Jom saya terangkan dengan lebih lanjut apakah 3B ini.

Lecithin & Omega Guard sebagai B yang pertama iaitu BAKAR
Dengan Set Diet/Slimming Shaklee, Lecithin dan Omega Guard bertindak sebagai pembakar lemak berlebihan yang tidak diperlukan badan kita. Ia selamat di ambil oleh sesiapa sahaja tak kira usia termasuk ibu menyusu kecuali kanak-kanak di bawah 12 tahun untuk Lecithin dan kanak-kanak di bawah 1 tahun untuk Omega Guard.

Alfalfa Complex & Herblax sebagai B yang kedua iaitu BUANG
Dalam Set Diet/Slimming Shaklee, kedua-duanya berfungsi membantu membuang toksin keluar dari badan kita. Anda digalakkan untuk melakukan proses DETOKS sebeluma memulakan mana-mana program diet, kerana toksin akan menghalang badan ari menyerap khasiat baik dari supplement mahupun diet harian. Toksin merupakan salah satu punca kenapa anda gagal menurunkan berat badan walaupun telah berdiet dan mencuba pelbagai jenis kaedah. 

Cinch Shake Mix & ESP untuk B yang ketiga iaitu BINA
Cinch Shake Mix dan ESP di dalam program Set Diet/Slimming Shaklee bertujuan sebagai protein shake yang berfungsi untuk membina otot bagi meningkatkan pembakaran lemak di dalam badan dan yang paling penting adalah untuk mengelakkan badan kita daripada menggeleber hasil daripada penurunan berat badan yang berlebihan. Sebagai protein shake, Cinch Shake Mix dan ESP juga memberi rasa kenyang yang berpanjangan dan secara tidak langsung mengawal nafsu makan serta mengekalkan tenaga secara berpanjangan.Nantikan post saya yang seterusnya di mana saya akan berkongsi bagaimana saya boleh menurunkan berat badan dari size XXL ke Size M dengan Set Diet atau Slimming Shaklee ini pada entry saya yang seterusnya. Mean while, doakan saya selamat melahirkan anak kedua kami dalam masa terdekat ini. 


Jom Order Di Sini dan dapatkan KONSULTASI PERCUMA. Anda boleh memilih suplemen yang bersesuai di shopping cart kami nanti.. :)


Hubungi Saya untuk Konsultasi PERCUMA untuk mana-mana Vitamin Shaklee;

Puan Yenny
Email : yenny_jh@yahoo.com
PM Personal FB: http://bit.ly/PM-Yenny
PM FB PAGE : http://bit.ly/PM_Us
Fast Reply: 012 922 2415 (WhatsApp / Telegram)


0 comments:

About Us

Saya Norhayani Jalaweh atau lebih dikenali sebagai Yenny Abu Bakar, merupakan Shaklee Independent Distributor yang mempunyai KEPAKARAN dan boleh membantu anda dengan memberikan konsultasi TERBAIK untuk Set Breastfeeding, Set Kehamilan, Set Berpantang, Set Slimming dan Set Kesihatan Kanak-kanak.

Selain daripada itu, saya juga akan berkongsi mengenai PENYUSUAN SUSU IBU, RESEPI-RESEPI serta TIPS KESIHATAN lain untuk rujukan bersama.


Name : Norhayani "YENNY" Jalaweh
Shaklee ID 868303
Call/SMS/WhatsApp 012 922 2415
email : yenny_jh@yahoo.com
COD : Seremban, Senawang, Seremban Jaya, Paroi, Ampangan & Seremban 2
Shipping via POSLAJU/GDEX to all over Malaysia
Copyright © 2014 HEALTHY AND GREENER LIFE STYLE