Monday, November 25, 2013

Vivix Shaklee - Rahsia Kecantikan Ayu Raudhah

Usia semakin meningkat dan seiring dengan itu ia seringkali dikaitkan dengan masalah kecantikan dan kesihatan. Masalah kedutan pada wajah dan kulit serta jeragat adalah masalah yang paling ketara. Selain itu masalah kesihatan seperti sakit-sakit sendi, keletihan dan sebagainya seringkali menyebabkan kualiti hidup seseorang menjadi berkurangan dan menghalang kita bergiat cergas.

Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia.  Ia terbukti membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan wajah awet muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser.

Vivix juga dikenali sebagai sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

Pelakon popular Ayu Raudhah sendiri mengakui Vivix Shaklee membantu menjadikanya awet muda dan kekal cantik

Apakah kehebatan Vivix Shaklee?
a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.
b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.
c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.
d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?
Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

Kebaikan & kelebihan Vivix Shaklee
* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan
* Memelihara keseluruhan kesihatan
*Mengurangkan sakit sendi dan pelbagai risiko penyakit merbahaya.
* Anti oksida yang sangat baik - awet muda, menghilangkan kedutan, melembut serta mencantikkan kulit
* Membantu anda merasa lebih bertenaga - memberi rasa fresh sepanjang hari!
* Mengurangkan risiko kanser
* Mengurangkan komplikasi penyakit diabetis
* Menguatkan sistem imun
* Membantu berhenti merokok
* Mengurangkan berat badan

Rebut peluang mendapatkan Vivix pada harga Promosi Bulan November ini. Jom bersama-sama ke arah hidup lebih cergas dan cantik menawan

Berminat? Hubungi Saya

NORHAYANI BINTI JALAWEH
SHAKLEE ID 868303
Personal FB : Yenny Abu Bakar
PM Personal FB: http://bit.ly/PM-Yenny
PM FB PAGE : http://bit.ly/PM_Us
Email Us : yenny_jh@yahoo.com
WhatsApp : 012 922 2415

0 comments:

About Us

Saya Norhayani Jalaweh atau lebih dikenali sebagai Yenny Abu Bakar, merupakan Shaklee Independent Distributor yang mempunyai KEPAKARAN dan boleh membantu anda dengan memberikan konsultasi TERBAIK untuk Set Breastfeeding, Set Kehamilan, Set Berpantang, Set Slimming dan Set Kesihatan Kanak-kanak.

Selain daripada itu, saya juga akan berkongsi mengenai PENYUSUAN SUSU IBU, RESEPI-RESEPI serta TIPS KESIHATAN lain untuk rujukan bersama.


Name : Norhayani "YENNY" Jalaweh
Shaklee ID 868303
Call/SMS/WhatsApp 012 922 2415
email : yenny_jh@yahoo.com
COD : Seremban, Senawang, Seremban Jaya, Paroi, Ampangan & Seremban 2
Shipping via POSLAJU/GDEX to all over Malaysia
Copyright © 2014 HEALTHY AND GREENER LIFE STYLE